Fodrászat

Szalon
Szalonunkban csak luxus termékekkel dolgozunk, amelyek nem csak a minőséget de az elégedettséget is biztosítják. Ezért esett választásunk az ausztrál márkára a KEVIN MURPHY-re, amely forradalmasította a professzionális hajápolási termékek piacát. Egyesítette a kozmetika, az arcápolás terén alkalmazott legújabb technológiákat a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőkkel.
Termékek
A termékek esszenciális olajok, növényi kivonatok, és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát és parabénmentes. Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap, alkotói egyszerre ápolják a fejbőrt, és táplálják a hajszálakat.
KEVIN.MURPHY
A KEVIN.MURPHY termékekkel bármi elkészíthető, csak a képzelet szab határt. A samponok, balzsamok, pakolások, és styling készítmények a kifutókról, magazinokból ismert megjelenést és természetes aromaterápiás ápolást biztosít minden hajtípus számára.

KEVIN.MURPHY semmilyen módon nem árt az állatoknak, nem végez állatkísérleteket. Minden olyan összetevő alkalmazását elkerüljük, amely árt, vagy káros hatással van az élőlényekre és a környezetre. Fenntartható és megújuló, vagy állandó forrásból származó természetes összetevőket használunk, amelyek nem veszélyeztetik a hosszú távú fenntarthatóságot.