fbpx
Heaven in style

Szolgáltatásaink

Fodrászat

Szalonunkban csak luxus termékekkel dolgozunk, amelyek nem csak a minőséget de az elégedettséget is biztosítják. Ezért esett választásunk az ausztrál márkára a KEVIN MURPHY-re, amely forradalmasította a professzionális hajápolási termékek piacát. Egyesítette a kozmetika, az arcápolás terén alkalmazott legújabb technológiákat a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőkkel.

 

A termékek esszenciális olajok, növényi kivonatok, és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát és parabénmentes. Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap, alkotói egyszerre ápolják a fejbőrt, és táplálják a hajszálakat.

Manikűr-pedikűr

Kiváló minőségű, prémium kategóriás termékeket használunk a manikűr, pedikűr valamint a műkörömépítés folyamán. Az O.P.I körömlakkjai verhetetlen tartósságának és színpalettájának köszönheti az elismerést. A Shellac világhírű kombinációja a körömlakkoknak és a zselének. A természetes köröm rongálása nélkül biztosítja 2 hétig a tükörfényű színhatást és a gyenge körmök megerősítését. Leoldása speciális ápolóanyagokban gazdag folyadékkal történik nem pedig reszelővel!

Pedikűrnél megtalálható szalonunkban a Callux szike és csiszológépmentes eljárás. Vegán termékek, melyek kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak.

A műkörömépítés az amerikai prémium kategóriás Young Nails termékeivel történik.

Kozmetika

Minden nő számára fontos az igéző szép de egyben természetes hatású tekintet. A 3D szempilla ennek elérésében nyújt segítséget. Nem kell vele reggel spirálozással bajlódni, nem ragad össze még is annyira szép hatást lehet elérni hogy akár a sminket is el felejthetjük szemünk hangsúlyozására. A 3D szempilla nem csak hosszabbítja, de dúsítja is szempilláid, hiszen szemenként 100-250 darab pilla is felkerülhet, de még sem nehezíti a pilládat hiszen olyan könnyű. ma már vastagságra, hosszra, stílusra és színre is igen széles választék áll a rendelkezésre. És a legfontosabb hogy nem roncsolja a pillákat, ahogyan említettük a megfelelően kiválasztott pilla nem tép ki vagy töri a természetes pillát, sőt azzal együtt cserélődik, így meg sem érzi a pillád.

 

A szemöldök az arcunk kerete, ezért nagyon fontos a megfelelően megválasztott forma, vastagság és szín. Ahhoz hogy elérd a tökéletesen az arcod formájához illő szemöldököt, bizony szakember segítsége kell. Ha nem szereted a végleges megoldásokat azaz a tetoválást, akkor válaszd a szemöldökformázást. Ez a szó ma már nem ugyanazt jelenti mint pár évvel ezelőtt. Ma már a formára szedés mellett a festés is benne van a szolgáltatásba, illetve az a profizmus, ahogyan a szakember a megváltoztatja arcod keretét egy megfelelő formával és színnel. Ezzel az eljárással korrigálni és szépen lehet egy-egy korábbi elrontott szedést is akár.